EduReviewerCoursesAnmeldelse af Codecademy.com: Er det virkelig SÅ godt til kodning?

Anmeldelse af Codecademy.com: Er det virkelig SÅ godt til kodning?

Door Alina Burakova, Bijgewerkt April 18, 2024

Beoordeling
4.7

Onze mening wordt niet beïnvloed door het beoordeelde bedrijf, ook al zijn we partners. Lees hier hoe ons team precies diensten onder de loep neemt.

Over ons Codecademy
Laagste prijs$13.99
Opkrævet pr. måned
KampagnekodeREVIEW15
My Verdict Voors en tegens
Aanbevolen

Kvalitetsliste

 • Kurser, der er både interaktive og interessante.
 • Spor og baner, der er velegnede til nybegyndere,
4.5

Værdi for pengene

 • Gratis, med mulighed for en prøveperiode.
 • Overvej Codecademy, hvis du er seriøs omkring at lære at kode, primært fordi de tilbyder en gratis plan for deres service og nogle af de fordele, de tilbyder.
4.7

Svar fra de studerende

 • En tilgang, der er konstruktiv og relevant.
 • Et fællesskab, der er meget støttende.
 • Støtte til studerende og arbejdsløse.
4.8
Voors
 • Fremragende miljø til at komme i gang med programmering.
 • Programmering af frontend og backend får meget opmærksomhed.
 • Vækstmulighederne består af karriereveje og faglige abonnementer.
Tegens
 • Fuldstændig under ens ledelse.
Beste eLearning platformen
1
5.0
Prijs€17/maandLaagste prijs
1 maand GRATIS
Professionele instructeurs
Beleefde klantenondersteuning
Bezoek website Lees recensie
2
4.8
Prijs€90/cursusLaagste prijs
Top-professoren
De certificering is erkend voor officieel gebruik
Partnerschap met toporganisaties en -instellingen
Bezoek website Lees recensie
3
4.5
Prijs€44/maandLaagste prijs
Beste technische cursussen
Verbeterd materiaal
Kortere lessen = gemakkelijker te leren
Bezoek website Lees recensie
4
4.2
Prijs€14/maandLaagste prijs
Cursussen van bekende deskundigen
Betaalbare optie
Breed scala aan onderwerpen
Bezoek website Lees recensie
5
4
Prijs€10/cursusLaagste prijs
Cursussen van echte mensen met expertise
Recensies en beoordelingen worden getoond
Een grote verscheidenheid aan cursussen op maat
Bezoek website Lees recensie
Alle Cursusaanbieders Beoordelingen

Introduktion

Studerende, der er interesserede i at lære at kode, vil opdage, at Codecademy er en af de mest effektive uddannelsesressourcer, der findes. Studerende på Codecademy kan studere alt fra grundlæggende programmering og udviklingsideer til ekspertprogrammeringsmetoder; ikke desto mindre kan kvaliteten af Codecademys kurser variere, som det er tilfældet med mange andre online læringsplatforme.

I denne anmeldelse vil jeg tale om de mest almindelige egenskaber ved Pro-versionen. Derudover vil jeg diskutere flere værktøjer, der vil hjælpe dig med at bevare din beslutsomhed til at studere, mens du fortsætter din uddannelsesrejse.

Jeg lærte mig selv det grundlæggende i kodning ved hjælp af forskellige gratis onlinekurser og tutorials. På det tidspunkt var der ingen interaktive lektioner; i stedet var der grundlæggende how-tos, som man kunne afprøve på egen hånd.

Codecademy er kun en af de mange ressourcer, der i dag er til rådighed for folk, der er interesserede i at udvikle computerprogrammer.

Men om Codecademy er egnet til nybegyndere, om det kan betale sig økonomisk, og hvilke fordele der er ved at lære at kode med Codecademy.

Følg med i den følgende anmeldelse af Codecademy Pro, som bør besvare alle disse spørgsmål.

Anmeldelse af Codecademy.com

En webbaseret uddannelsesside ved navn Codecademy har specialiseret sig i kurser, der lærer studerende at kode og giver dem praktisk erfaring med forskellige programmeringssprog. De tilbyder undervisning i 20 forskellige fagområder og 15 programmeringssprog.

Platformen tilbyder tre alternative planer: den gratis Basic-plan, premium Plus-planen og Pro-planen, som begge inkluderer en gratis prøveperiode og tilføjer yderligere funktionalitet. Den tilbyder veje og kurser til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder til beskæftigelse.

Der er et levende og hjælpsomt fællesskab, hvor du kan stille spørgsmål, få råd og deltage i onlinemøder, som du kan streame live eller se bagefter. Du kan teste Codecademys basisplan gratis eller en af de gratis prøveversioner fra en betalt plan for at komme i gang.

Codecademy-funktioner, der skiller sig ud fra andre kurser

Codecademy kan være det ideelle sted at lære at kode. Codecademy er en hjemmeside, der tilbyder tutorials i 14 forskellige programmeringssprog, herunder HTML/CSS, Python, JavaScript og meget mere.

Ud over de forskellige sprog dækker den ti andre discipliner, der er relevante for datalogi, såsom webudvikling, datalogi og meget mere.

Mange kurser henvender sig til nybegyndere og kan tages i dit eget tempo, så du kan studere, når det passer dig bedst.

codeacademy languages and subjects

Hvem vil finde denne platform nyttig?

Hvis du er nyuddannet og har brug for at vide, hvilket kursus der er bedst for dig, er Sorteringsquizzen et godt sted at starte. Spørgeskemaet fører dig gennem en række spørgsmål, der hjælper dig med at finde ud af, hvilke fag, sprog og akademiske uddannelser, der passer bedst til dig.

codeacademy sorting quiz

Professionelle funktioner

Når du opgraderer til Pro, får du adgang til særlige funktioner, der gør det muligt for dig at komme videre med din uddannelse.

Du har bl.a. adgang til unikke programmer, interaktiv øvelse og vurdering, Occupational Paths, interviewforberedelse og profilprojekter. Disse funktioner kan hjælpe dig med at få det job, du gerne vil have.

De funktioner og værktøjer, du kan få adgang til som Codecademy Pro-medlem, er beskrevet nedenfor.

Færdigheder og karriereveje

Formålet med karriere- og færdighedsveje er at guide dig gennem alt det, du har brug for at vide for at lære en bestemt færdighed eller begynde på et bestemt job. Læreplanslærere har arrangeret indholdet for karriereveje og færdighedsveje i planer, der gør det nemt at forstå, hvad der skal læres og i hvilken rækkefølge.

Selv hvis du endnu ikke har opnået ekspertise inden for kodning, kan Career Paths hjælpe dig med at nå dertil, hvis du søger en karriere inden for datavidenskab eller udvikling af hjemmesider.

De afslørede for nylig tre ekstra jobveje inden for webudvikling, herunder Front-End Engineer, Back-End Engineer og Full-Stack Engineer, samt en opdateret og bedre Data Scientist-karrierevej.

Certifikater til færdiggørelse

Du får et certifikat, når du har gennemført et Pro-kursus. Hvis du vil fremhæve dine evner eller være klar til din jobsøgning, kan du offentliggøre det på dit CV eller din LinkedIn-side.

Certificeringer for professionelle

Når du har bestået alle prøverne i karrierevejen, modtager du en professionel certificering fra Codecademy, som du kan bruge til at vise arbejdsgivere, at du har de nødvendige evner til stillingen. Alle karriereveje involverer eksamener, der tester din viden om programmeringsprincipper og -funktioner.

Assignments, Challenges, and Portfolio Tasks

Du vil bruge det, du lærer, i praksis, når du arbejder med de foreslåede projekter i løbet af kurset. Når du er færdig, kan du udbygge din viden ved hjælp af Challenging Projects. Der er mindre vejledning i et udfordrende projekt, men til gengæld er der mere plads til at eksperimentere. Efterhånden som du kommer igennem lektionerne, vil du se foreslåede udfordringsprojekter på din hovedskærm.

Uanset hvilken vej du går, vil du være ansvarlig for at lave dine porteføljeprojekter. Porteføljeprojekterne på Codecademy forbereder dig på at arbejde selvstændigt med originale projekter. Disse arbejder kan hjælpe dig med at komme i gang med din karriere.

Bestå interviewet

Der er en indbygget interviewpraksis for dem, der forfølger en karriere inden for webudvikling. Forbered dig på tekniske eksamener ved at lære interviewfærdigheder og arbejde med eksempler på algoritmer og datastrukturer.

Clear the Technical Interviews with Java, Pass the Technical Interview with JavaScript og Pass the Technical Interview with Python er blot nogle af de forberedelsesmoduler og Skill Paths, som Codecademy’s Pro-medlemmer har adgang til.

Code Tasks er også tilgængelige og er ægte evalueringer fra de bedste it-firmaer. Code Challenges giver dig autentisk materiale at studere og påpeger, hvad du har brug for at gennemgå, når du føler behov for det.

Quizzer

Sæt dine færdigheder på prøve, mens du gennemgår et træningsprogram. Regelmæssige quizzer er en god måde at teste din forståelse og fastholdelse af det emne, du studerer.

Øvelse

Hvis du har et Pro-abonnement, kan du omsætte det, du lærer, til praksis med de mange øvelser, der findes i brugergrænsefladen. Du kan bruge dem til at teste din viden og forberede dig til kommende eksamener. Yderligere tests, udfyld-koden-øvelser og andre øvelsesopgaver er inkluderet.

Regneark

Selvom Cheatsheets ikke er tilgængelige, medmindre du opgraderer til Codecademy Pro, ville jeg gerne sikre mig, at du kendte til dem. At lære at kode handler mindre om udenadslære og mere om at forstå grundlæggende koncepter. Et snydeark kan frigøre din hjerne, så du kan koncentrere dig om de underliggende ideer i stedet for syntaksen og kommandodetaljerne.

Karriererådgivning

Mange af vores studerende har opbygget frugtbare karrierer inden for teknologi, og vi er altid på udkig efter innovative måder at hjælpe dig med at gøre det samme.

Derfor indgår de partnerskaber med nichearbejdsformidlinger, så du kan begynde at søge efter ledige stillinger på selve Codecademy.

Hvor meget koster Codecademy-kurset?

Omkostningsfordelingen for Codecademy-kurser er angivet i sidens sidebjælke til venstre. Det er dejligt, at priserne er anført på forsiden, da de kan være skjulte på andre onlinekursussider.

Codecademy Basic, Plus, and Pro Plans

Abonnementer er nødvendige for at bruge Codecademy. Startabonnementet på Codecademy Pro er gratis, og det inkluderer adgang til fængslende og engagerende forelæsninger og regelmæssige øvelsesaktiviteter.

De, der er interesserede i at lære nye færdigheder, kan gøre det gennem Plus-planens programmer, karriereveje og projekter. I modsætning hertil kan de, der er interesserede i at fremme deres karriere, gøre det gennem Pro-planens interviewpraksis og andre jobfokuserede funktioner.

codeacademy monthly plan

Sammenlignet med månedlige køb vil køb af Plus- eller Pro-planen hvert år resultere i betydelige omkostningsbesparelser for brugeren. Månedlige betalinger vil fortsat være tilgængelige.

Gratis prøveperiode på Codecademy

Hvis du ikke er parat til at binde dig økonomisk til hverken Plus- eller Pro-planen i en længere periode, kan du drage fordel af den gratis prøveperiode, som begge planer tilbyder i en indledende periode på en uge.

Denne prøveperiode er tilgængelig for begge planer. Selv hvis du inden for de første syv dage beslutter, at du ikke er interesseret i at fortsætte med at bruge tjenesten, og du ikke opsiger dit abonnement inden udgangen af den første uge af den gratis prøveperiode, vil du være forpligtet til at betale fra den attende dag.

Det gælder også, hvis du opsiger dit abonnement inden udløbet af de første syv dage.

Dit abonnement på Codecademy Plus eller Pro kan opsiges når som helst, uanset hvor længe du har været medlem.

Du har også mulighed for at sætte en spærring på din konto, når du vil.

Betalingsmuligheder

Du skal angive en legitim PayPal-konto, kreditkort, betalingskort eller forudbetalt kort for at købe en prøveversion. Efter syv dages prøveperiode trækkes pengene fra din konto.

Anmeldelse af Codecademy Pro Intensive

Man skal huske et par faktorer, når man diskuterer, hvorfor Codecademy Pro er det værd. For det første er dette kursus for dem, der vil begynde at lære at kode fra bunden. Programmet er dyrt; det koster $19 pr. måned eller $240 pr. år.

Endelig giver Codecademy Pro brugerne adgang til premium-funktioner og indhold, der ikke tilbydes i sidens gratisudgave.

Codecademy Pro kan være umagen værd, hvis du ønsker at lære at programmere, men endnu ikke har opnået tidligere ekspertise. Årsagen er, at Codecademy Pro giver dig adgang til et væld af fremragende værktøjer, herunder eksklusivt materiale, som vil fremskynde din læring betydeligt.

Hvor meget koster Codecademy Pro?

Og fordi Codecademy Pro koster penge for tjenesten, vil du være meget mere motiveret for at holde ud og gennemføre kurserne (i modsætning til gratisversionen, hvor du ikke har nogen andel i succes).

Onlinekurser Kvalitet

New York er hjemsted for det globale hovedkvarter for Codecademy, som blev oprettet i 2011 af Zach Sims og Ryan Bubinski. Mere end hundrede mennesker arbejder for organisationen, og i begyndelsen af 2020 har den tilføjet understøttelse af yderligere 14 programmeringssprog.

Du vil få meget hjælp til at udvide din forretning på denne platform fra en strålende gruppe af programmører og softwareudviklere. Det endelige mål er at gøre viden tilgængelig for alle i hele verden.

Deres mål var at udvikle en ny, interaktiv undervisningsmetode, som skulle være interessant, tilpasningsdygtig og tilgængelig for så mange mennesker som nødvendigt.

Siden da har de lært millioner verden over, hvordan man bruger kode til at udvikle sine tekniske evner og realisere sit potentiale. Codecademys mission er at hjælpe mennesker i alle aldre og med alle baggrunde med at lære at kode, så de kan forbedre deres liv og verden som helhed.

Hvordan er Codecademy bedre end andre platforme?

En række ressourcer er tilgængelige for dem, der er interesserede i at studere de grundlæggende elementer i computerprogrammering.

Codecademy er en af de tidligste dedikerede onlineplatforme til at lære folk at kode og har eksisteret siden 2011.

 • Codecademys brede kursusudbud i mange programmeringssprog og relaterede områder er en af deres primære styrker. Mens kurser på platforme som Udemy og Linux Foundation kan give nogle af de samme oplysninger, kan de give et andet interaktivitetsniveau end Codecademy.
 • For det andet opkræver Codecademy et månedligt gebyr for at få adgang til sine kurser via en abonnementsmodel. Udemy, på den anden side, baserer sin forretning på at sælge kurser separat. Hvad du bruger, og hvad du lærer, er to separate faktorer. Overvej et Codecademy-abonnement for at tage mange kurser eller studere hurtigt.
 • Codecademy er at foretrække for en mere organiseret metode med foruddefinerede lektioner og forfaldsdatoer.

Konkurrenter til Codecademy

Hvis du leder efter alternativer til Codecademy, kan du gå direkte til Coursera, edX eller Udemy.

Men de har også meget mere omfattende synspunkter. Mens de andre fortsætter med at studere CS, tager de også kurser i forskellige relaterede og andre fag.

Codecademy Coursera edX Udemy
Klasser 1,800+ 7,000+ 3,000+ 185,000+
Studerende 45 millioner 82 millioner 110 millioner 40 millioner
Omkostninger $39/måned $39/måned $50 til $300 $12 til $200

 

Værdi for pengene

Hvis du gerne vil blive en bedre programmør og lære flere sprog, så er pengene givet godt ud ved at opgradere til Codecademy Pro. Pensummet er grundigt og altomfattende og giver de studerende et solidt fundament i datalogi.

Yderligere fordele ved abonnementet er adgang til projekter, der er udviklet af fagfolk på området, og individuelle mentorsessioner med disse fagfolk. Codecademy Pro er en betydelig investering i at lære at kode hurtigt og grundigt.

Er det prisen værd?

Min erfaring er, at Codecademy er prisen værd og er den mest fantastiske platform for entusiaster og professionelle, der er seriøse omkring at lære et sprog fra bunden. Det kan have en mindre engagerende instruktør eller den mest værdifulde grad.

På trods af dette tilbyder den en ligetil og brugervenlig grænseflade, der gør det muligt at begynde at programmere på få minutter.

Endnu bedre er det, at alle Codecademys mest populære kurser er gratis. Selv om du ikke får et uddannelsesbevis for at gennemføre de gratis møder, kan du få et forspring til at udvikle projekter og sammensætte en portefølje. Husk, at du kan være alene et stykke tid, hvis du sidder fast.

Hvad får du for de penge, du betaler?

Når du tilmelder dig et Pro-abonnement, får du adgang til eksklusive funktioner, der er skræddersyet til at hjælpe dig videre til næste fase i din læring.

Du får mulighed for at bruge en række unikke ressourcer, herunder kurser, interaktiv øvelse og vurdering, karriereveje, interviewforberedelse og profilprojekter, som alle er rettet mod at hjælpe dig med at sikre det job, du ønsker.

Ikke alene er størstedelen af Codecademys dyre “Pro”-kurser umagen værd, men hjemmesiden gør det også muligt at få adgang til tjenestens mest populære lektioner uden at betale en krone. I dag behøver du ikke at betale for noget som helst med Python, JavaScript eller HTML. Du har den mulighed.

Hvor værdifuld er den?

Et af de mest effektive online læringsmiljøer for sprog, der bruges til kodning, layout og softwareudvikling, er Codecademy. Eleverne kan lave dynamiske lektionsplaner, kortlægge karriereruter og udvikle kodeprofiler ved hjælp af Codecademy.

Er det en fordel at gøre sig klar til en test?

Hvis du vil lære at kode eller finpudse dine eksisterende færdigheder, er Codecademy et fremragende valg. Deres kurser og karriereveje er fremragende til at opbygge et CV, der kan hjælpe dig med at få foden indenfor.

De mest populære kurser på Codecademy

Jeg har fremhævet de 5 bedste kurser på Codecademy, da de giver dig en god idé om, hvad andre studerende finder interessant.

Lær JavaScript

Dette kursus vil lære dig det essentielle i JavaScript til front-end og back-end udvikling. De 14 lektioner, der dækker det grundlæggende i sproget, giver grundlaget for at bruge JavaScript i enhver sammenhæng. Over 1,6 millioner mennesker har taget kurset, som tager 30 timer at gennemføre.

Lær HTML

Dette kursus lærer dig det grundlæggende i HTML5, så du kan begynde at bygge og ændre hjemmesider. Fire lektioner dækker de grundlæggende HTML-grundbegreber. Du skal bruge ni timer på at gennemføre kurset, som næsten 4.000 mennesker har taget.

Lær Python 3

Dette kursus lærer dig Python, den nyeste og mest udbredte programmeringssyntaks, som kan bruges til projekter som dataforskning, hjemmesider og softwareudvikling. Der er 11 lektioner til at dække de forskellige emner. Kurset tager 25 timer at gennemføre og er blevet taget af 45.000 mennesker.

Webudvikling

Det er et professionelt forløb, der kan hjælpe dig med at blive en junior webdesigner ved at lære dig front-end og back-end teknikker, give dig færdighederne til at skabe interaktive hjemmesider og give dig mulighed for at samarbejde med andre internetudviklere. Du har tredive uger til at gennemføre de 11 lektioner, og når du er færdig, får du en certificering.

Datavidenskab

Et karrierevalg, der forbereder dig på at arbejde med data som analytiker, informationsvidenskabsmand eller i andre funktioner. Du har 35 uger til at gennemføre de 26 lektioner, og når du er færdig, får du et certifikat.

Jeg sætter pris på, at Codecademy Pro er pengene værd og tilbyder kurser i flere programmeringssprog ud over de mere velkendte. Efter hvert kursus tilbyder Codecademy tests og quizzer for at sikre, at jeg har forstået materialet.

Jeg sætter også pris på, at kursusvideoerne har undertekster på flere sprog. Jeg sætter pris på, at Codecademy tilbyder opgaver fra den virkelige verden til at evaluere mine færdigheder.

Det er, hvad andre kunder også siger:

codeacademy review

Studerendes feedback og omdømme

Prisen på Codecademy Pro Student er overkommelig. Det har fået et godt ry inden for teknologi med positiv respons og feedback.

opinions on codeacademy

Voors
 • Fremragende miljø til at komme i gang med programmering.
 • Programmering af frontend og backend får meget opmærksomhed.
 • Vækstmulighederne består af karriereveje og faglige abonnementer.
Tegens
 • Fuldstændig under ens ledelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Codecademy noget værd?

Du kan arbejde med forskellige øvelsesprojekter, hvilket er en af grundene til, at Codecademy er en fordel. På grund af disse faktorer kan du komme hurtigere frem på den vej, der fører til teknologiens verden.

Er et Codecademy-certifikat det værd?

I modsætning til certifikater fra andre e-learning-miljøer anerkender og godkender store it-firmaer dem fra Codecademy. De uddannelsesmuligheder, som Codecademy tilbyder, bidrager til dets succes. Kursernes brede vifte af færdighedsniveauer gør det relativt nemt at skifte karriere.

 Er Codecademy et godt sted at starte?

At mestre moderne webudviklingsfærdigheder gennem Codecademys gratis introduktionskursus vil hjælpe dig med at finde arbejde. Når du tilmelder dig deres Codecademy Pro-abonnement, tilbyder de også karriereprogrammer, der hjælper dig med at sikre dit ideelle tech-job.

 Er Codecademy en fremragende måde at lære på?

Hvis du er i gang med din uddannelse i kodning, er Codecademy en fantastisk ressource til at forstå computerprogrammering og dens funktioner. Derudover er det en fantastisk gratis tilgang til at finde ud af, om kodning ville tiltale dig som en mulig karrierevej, før du kaster dig ud i det med hovedet først.

Codecademy Alternatieven

$49 Laagste prijs Lees recensie
$19 Laagste prijs 40% korting Verkoop Lees recensie
$399 Laagste prijs Lees recensie

Schrijf een recensie

Your email address will not be published. Required fields are marked *